Subskrybuj
Zapraszamy do skorzystania z naszego newslletera.
captcha 
Będziemy powiadamiać Ciebie o nowościach na stronie.

Giżycki Uniwersytet III Wieku

Ankieta na temat żywienia przed i podczas pandemii koronowirusa (COVID-19).

Otrzymaliśmy prośbę z UWM o wypełnienie ankiety:

 

Szanowni Państwo,
Zwracamy się z uprzejmą prośbą o wypełnienie kwestionariusza dotyczącego
żywienia przed i podczas pandemii koronowirusa (COVID-19).
Kwestionariusz jest częścią międzynarodowego badania, które dostarczy
informacji jak pandemia wpłynęła na sposób żywienia i dostępność do
żywności wśród mieszkańców różnych krajów (w tym Polski).
 
Czas wypełniania to 30-40 minut, istnieje jednak możliwość robienia
przerw lub pomijania pytań.
W czasie wypełniania, prosimy wziąć pod uwagę Państwa sytuację
żywieniową podczas trwania pandemii kiedy było najwięcej ograniczeń
m.in.: zamknięte sklepy, zakaz wychodzenia z domu, zakaz spacerów na
świeżym powietrzu itp.
 
Dla rzetelności uzyskanych wyników ważne jest, by jak najwięcej osób w
Polsce wypełniło kwestionariusz. Z tego też względu bylibyśmy wdzięczni
za rozpropagowanie badań i wysłanie linku z kwestionariuszem do rodziny
i znajomych (powyżej 18 roku życia).
Z licznych doniesień wnioskujemy, że szczególnie dotknięte obecną
sytuacją epidemiologiczną mogą być osoby po 50 roku życia i też
odpowiedzi tej grupy respondentów będą dla nasz szczególnie cenne.
Badanie obejmuje jednak wszystkie osoby dorosłe i zachęcamy każdego do
aktywnego udziału.
 
Link do kwestionariusza:
 
 
Dziękujemy bardzo za współpracę
--
Z poważaniem
dr inż. Katarzyna Janiszewska
mgr inż. Iwona Hawrysz
Katedra Żywienia Człowieka
Uniwersytet Warmińsko-Mazurski W Olsztynie
Jesteś tutaj: